Green tea polyphenols positively impact hepatic metabolism of adiponectin-knockout lean mice (2020)
Source: Journal of Functional Foods. Unidade: ICB
Subjects: POLIFENÓIS, ADIPONECTINA, LIPÍDEOS, FÍGADO, ADIPOSIDADE
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FERREIRA, Leticia Torres et al. Green tea polyphenols positively impact hepatic metabolism of adiponectin-knockout lean mice. Journal of Functional Foods, v. 64, p. 10 , 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.103679. Acesso em: 17 maio 2024.APA
Ferreira, L. T., Sousa Filho, C. P. B. de, Marinovic, M. P., Otton, R., & Rodrigues, A. C. (2020). Green tea polyphenols positively impact hepatic metabolism of adiponectin-knockout lean mice. Journal of Functional Foods, 64, 10 . doi:10.1016/j.jff.2019.103679NLM
Ferreira LT, Sousa Filho CPB de, Marinovic MP, Otton R, Rodrigues AC. Green tea polyphenols positively impact hepatic metabolism of adiponectin-knockout lean mice [Internet]. Journal of Functional Foods. 2020 ; 64 10 .[citado 2024 maio 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.103679Vancouver
Ferreira LT, Sousa Filho CPB de, Marinovic MP, Otton R, Rodrigues AC. Green tea polyphenols positively impact hepatic metabolism of adiponectin-knockout lean mice [Internet]. Journal of Functional Foods. 2020 ; 64 10 .[citado 2024 maio 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.103679